WIE BEN IK?

Marlijn Hofland | 34 jaar | getrouwd | zoon van 3,5jr | gezelligheid | reizen |  brede ervaring in sales, klantenservice en administratieve taken | enthousiast | georganiseerd | proactief | secuur | verantwoordelijk

Administratie, klantenservice en sales zijn de zaken die terugkomen bij eerdere banen en niet voor niets. Hier krijg ik de meeste energie van!

De laatste jaren begon het steeds meer te kriebelen om voor mezelf te beginnen. Als dochter van ondernemers, lijkt het met de paplepel ingegoten. Ik wilde meer vrijheid. Mijn eigen tijd indelen, meer vrijheid in keuzes maken, ideeën uitwerken en echt je eigen bedrijf opzetten. Toen ik hoorde over de functie van Virtueel Assistent vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Als VA komt voor mij alles samen wat ik leuk vind om te doen. Gelukkig zijn dit ook precies de zaken waar ik goed in ben. 

Tijdens mijn werkervaring in o.a. het bankwezen zijn allerlei aspecten voorbij gekomen die ik uitstekend kan gebruiken in mijn werk als VA. Een klant de beste klantreis geven die er is, administratief zeer secuur werken (en check check dubbelcheck), meedenken en adviseren, organisatorisch alles op orde houden en meer. 

Mijn passie om mensen te informeren en adviseren over financiën heb ik niet achtergelaten bij de bank. Ik heb dan ook drie geldige WFT-certificaten; Basis, Consumptief Krediet en Vermogen. Dit houdt in dat ik wettelijk bevoegd ben om te adviseren over o.a. beleggen, aflossen, (be)sparen, schenken en lenen. Dit was mijn dagelijkse werk als Personal Banker.

Ondernemers ondersteunen in administratieve en organisatorische taken mag ik als Virtueel Assistent elke dag doen. Op die manier draag ik bij aan hun succes, geef ze meer rust en meer (vrije) tijd. Dit vind ik ontzettend gaaf om te kunnen doen. Laat dat nou precies de reden zijn waarom je voor jezelf begint. Om elke dag te doen wat je het allerleukst vindt!

pexels-pixabay-266755