WAT LEVERT HET JOU OP?

TIJD

Die je kan besteden aan jouw core business, de reden waarom jij jouw eigen bedrijf bent begonnen. Of misschien wil je juist meer vrije tijd hebben voor je gezin, jezelf, sport of hobbies. Gun jezelf dit!

GELD

Omdat ik veel randzaken van je overneem, kan jij verder bouwen aan jouw bedrijf om door te groeien en meer omzet te behalen. Je hebt ongetwijfeld veel ideeën hoe je dit wil doen. Ga ervoor!

ENERGIE

Om focus te houden op het doel waarom jij jouw bedrijf begonnen bent. Wanneer ik je ondersteun, kan jij je energie steken in andere dingen dan de randzaken van je bedrijf. Laat die maar aan mij over!

pexels-dominika-roseclay-1089842 MET TEKST

REVIEWS

“Sinds dat wij zijn gaan samenwerken, ervaar ik zeker meer rust. Het is zo fijn dat ik nu alles uit handen kan geven. Voorheen kon ik bijvoorbeeld moeilijk nee zeggen, nu doet iemand dit voor mij in het geval van agenda-beheer. Dit bevalt mij heel goed. Ik kan nu meer genieten van vrije tijd! Je bent actief, denkt mee en ontzorgt. En je houdt je ook echt aan de wensen van mij als persoon!”
 
Bo Pauwelsen
 

“Ik merk dat ik echt niet meer hoef om te kijken naar mijn e-mail. Dat je niet alleen taken op je neemt maar ook echt met ideeën komt en wanneer ik zelf niet bereikbaar ben op dat moment, dan weet je iemand anders te vinden die jou kan helpen. Ik vind je ook echt enorm snel in de enorm uiteenlopende dingen die je doet. Daar waar ik uren mee bezig was (aanmaken webpagina’s, boekhouding dat soort dingen), lijk jij echt doorheen te fluiten. Echt top! Je bent ook enorm goed bereikbaar bent en reageert snel. Dat je ook echt moeite doet om ons bedrijf te laten groeien door proactief aan de gang te gaan met bestaande partners, maar ook met nieuwe aan komt zetten. En het is niet alleen leuk werken met je, maar ook leuk borrelen ;)”

Janneke van den Brink

Financieel Vrije Vrouw

“Jammer dat onze samenwerking afloopt nu mijn verlof eindigt. Ik vond het echt erg leuk en vooral fijn om met jou samen te werken. Het heeft mijn verlof echt zoveel makkelijker en leuker gemaakt! Hartstikke bedankt!!”

Linda Zuijderwijk

Zuijderwijk Stadssociologie

“Ik merk dat we dubbel zo veel voor elkaar krijgen sinds onze samenwerking en dat je proactief bezig bent de gaten die vallen of zaken die wij vergeten op te pakken. Je hebt een goed oog voor dat wat prioriteit heeft en vraagt daarnaar waarna je die zaken ook zeer snel voor elkaar hebt. Je bent snel, klantgericht, proactief en snapt wat belangrijk is voor het bedrijf!”

Jacco van den Brink

Financieel Vrije Vent