HOE WERKT HET?

1.
1. (1)
1. (2)
1. (4)
1. (5)
1. (6)

Een samenwerking starten met een VA kan best spannend zijn. Je geeft dingen uit handen van je eigen bedrijf, je eigen ‘kindje’. Ik begrijp dat heel goed. Samen bespreken we dan ook uitgebreid hoe jij je zaken het liefste regelt, dus hoe ik je daarin zal ondersteunen.

Hoe wil je bijv. dat de communicatie is met je klanten? Informeel, formeel? Namens jou of namens mij als jouw VA? Vanaf een eigen e-mail of vanaf jouw e-mail? Alles kan. Zo spreken we rustig alle taken door waarin ik je ga ondersteunen, zodat jij je met een gerust hart op andere zaken kan richten.

Het is natuurlijk ook mogelijk om te beginnen met één taak en later op te bouwen naar meer verantwoordelijkheden. Alles is bespreekbaar, ik ga overal vertrouwelijk mee om en voel me nergens te groot voor.

Stel gerust al je vragen!